Onze activiteiten

In principe is niets te gek en kan alles bij Games4Teams. Hebben wij de gewenste activiteit niet in ons aanbod, dan regelen we het voor u.
Games4Teams biedt haar diensten en activiteiten aan op het gebied van teamspelen in het kader van teamcoaching, teambuilding en teamontwikkeling.
Door onze jarenlange ervaring binnen zorg, onderwijs en het bedrijfsleven, zijn we goed in staat snel te schakelen en een passend aanbod te doen. We ontdekken graag met de mensen zelf voor welke ontwikkeltaken ene team staat. Heeft u specifieke wensen rondom competenties die getest of geprikkeld dienen te worden; vraag het ons!

 

We bieden een aantal vaste concepten aan:
– BombQuest, een enerverend doe-spel voor teams van 5 tot 40 personen. Samenwerken, tijdsdruk en vindingrijkheid zijn sleutelwoorden.
– Escaperoom, een spannend spel voor teams van 5 tot 10 personen. Overzicht bewaren, plannen en communiceren zijn sleutelwoorden.
– Percussie, een energieke workshop die een team de samenwerking op een heel andere wijze laat ervaren. Som der delen, sabotage en non-verbale communicatie zijn sleutelwoorden.

Sinds 2016 hebben we het aantal spelen uitgebreid:

We bieden ook een heuse PuQuiz aan, gezellig, spannend, beetje competitie, met foto’s, logo’s, muziek en een doe-ronde, gezelligheid gegarandeerd. In de lijn van BombQuest, hebben we een nieuw spel ontwikkeld gebaseerd op de plastic soep in de oceanen. We gaan de zee op en hebben als missie om de stroomvoorziening van een off-shore platform te herstellen. Mooi voor groep 7 of 8 waarbij techniek, milieu en duurzaamheid uitgebreid aan bod komen!

Een spel nodig voor een schoolkamp, familieweekend, nachtspel of gewoon op zoek om met een groep mensen iets leuks te doen? Speel dan onze nieuwe game: RADIO-ACTIEF. Lukt het jullie om te ontsnappen aan de handen van de professoren die radio-actieve experimenten op jullie willen uitvoeren?

In ecaperoom ‘De Kippenschuur’ (www.bijaaltje.nl) bent u ook welkom om uw organisatie, afdeling, team of bestuur eens te onderwerpen aan een bijzondere sessie teambuilding. We starten met een gezamenlijke ronde waarbij de focus even ligt op de diverse teamrollen, vervolgens wordt u meegenomen in een percussie-wereldreis en een escape-avontuur. Na afloop ontvangt u van onze trainer(s) uitgebreid feedback op de communicatie en samenwerking zoals die binnen het team werd waargenomen.
IMG_2373

Bij elke activiteit is het mogelijk om meer accent te leggen op de fun-factor of de activiteit specifiek voor teamontwikkeling in te zetten.
Een nabespreking en korte, interactieve analyse van wat er gebeurde maakt onderdeel uit van de teamontwikkelvariant.

Staat er geen activiteit op de site die u aanspreekt of die past in uw programma?
Aarzel dan niet om contact op te nemen om te bespreken wat er mogelijk is.

We werken met diverse collega’s samen waaronder www.acting-out.nl, www.madventure.eu en www.bijaaltjeaandelinie.nl (voorheen www.valleisport.nl)

Het is ook mogelijk om een vraag in te dienen voor het ontwikkelen van een totaal nieuw concept.
cc90d5a8fd_1352645458_PBA1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll to top